CLASS SCHEDULE

Monday
Time Class Duration Instructor
08:30 AM Strong by Zumba 60mins Kristen
09:30 AM Six Pack 30mins Kristen
10:00 AM Zumba 60mins Kristen
11:00 AM Aging Fit 45mins Susan
05:30 PM Trifecta 60mins Meghan
06:30 PM Zumba 60mins Theresa
07:30 PM Yoga: Yin 60mins Veronica
Tuesday
Time Class Duration Instructor
05:15 AM Buns N Guns 45mins Shelley
08:30 AM Pump 30mins Natalie
09:00 AM Six Pack 30mins Natalie
09:30 AM Rev N Recover 60mins Meghan
05:00 PM Yoga: Fusion Ashtanga 60mins Stephanie
06:00 PM Ramp It Up 30mins Michelle
06:30 PM Bata Body 60mins Michelle
07:30 PM Zumba 60mins Theresa
Wednesday
Time Class Duration Instructor
09:00 AM Ramp It Up 30mins Meghan
09:30 AM Pump 30mins Meghan
10:00 AM Pilates 60mins Natalie
11:00 AM Aging Fit: Cardio 45mins Susan
04:30 PM Yoga 60mins Becky
05:45 PM Rev N Recover 45mins Meghan
06:30 PM Pump 60mins Meghan
07:30 PM Yoga: Power 60mins Stephanie
Thursday
Time Class Duration Instructor
05:15 AM Pump 45mins Shelley
09:00 AM Zumba 60mins Adriana
10:00 AM Raise the Barre 60mins Adriana
05:45 PM Strong by Zumba 60mins Kristen
06:45 PM Zumba 60mins Paty
Friday
Time Class Duration Instructor
08:30 AM Buns N Guns 30mins Meghan
09:00 AM Gym Jab 30mins Meghan
09:30 AM Yoga 60mins Veronica
10:30 AM Aging Fit: Strength 30mins Shelley
11:00 AM Deep Stretch 30mins Shelley
06:00 PM TGIF (THE GRIND INCLUDES FRIDAY 60mins Rotating
Saturday
Time Class Duration Instructor
08:30 AM Pump 60mins Kristen
09:30 AM Trifecta 60mins Meghan
10:30 AM Zumba 60mins Tesha
Sunday
Time Class Duration Instructor
08:30 AM Crossfire 60mins Eddie (CO-ED 1st Sunday/month)
09:30 AM Zumba 60mins Adriana
10:30 AM Yoga 60mins Ginny